Projektiranje

Individualnim pristupom do isplative investicije.
Svakom projektu pristupamo jednako bez obzira na kompleksnost, veličinu i namjenu.

Prije izrade samog projekta s klijentima detaljno definiramo projektni zadatak koji se sastoji od utvrđivanja specifičnih potreba i funkcija različitih prostora koji čine projekt. Projektni zadatak je temelj za kvalitetan razvoj projekta te ključan za definiranje željene estetike i funkcionalnosti.

Sljedeći korak je izrada projektne dokumentacije. Tijekom projektiranja, a naročito u fazi idejnog projekta, upute i angažman klijenta su i dobrodošli i neophodni. Na redovnim sastancima prezentiramo napredak, raspravljamo o različitim tehničkim rješenjima, biramo sustave gradnje i građevinske materijale.

Sastavni dio svakog našeg projekta je 3D model koji klijentu pruža cjelovitu sliku planirane investicije. Izradom 3D BIM modela dobiva se kvalitetnija projektna dokumentacija s kojom se u velikoj mjeri izbjegavaju nepredviđeni radovi, što u konačnici pozitivno utječe na isplativost investicije.
Osim idejnog, glavnog i izvedbenog projekta, izrađujemo i elaborate etažiranja, projekte sanacija, projekte izvedenog stanja te projekte uklanjanja postojećih objekata.
Detaljna analiza
Izrada 3D modela
Kvalitetnim projektom do uštede
Consite Plus projektiranje