O nama

Visoka razina profesionalne usluge.
Više od 20 godina u građevinarstvu odlučili smo iskoristiti za pokretanje vlastite tvrtke s ciljem da investitorima ponudimo otvoren i drugačiji pristup u svim fazama njihovog projekta. 

Bogato iskustvo u području izvođenja, stručnog nadzora i vođenja projekata stekli smo u vodećim hrvatskim i svjetskim tvrtkama iz građevinskog sektora. Svjesni smo izazova s kojim se investitori susreću, stoga vodimo brigu o svim aspektima investicije s ciljem da klijent s lakoćom dođe do željenog rezultata.
Naš posao je da se borimo s izazovima, pronalazimo rješenja, pazimo na detalje, a na Vama je da nas podržite te na kraju uživate u svojoj investiciji. 
Ivica Mihaljević dipl.ing.građ
Ivica Mihaljević dipl.ing.građ
Diplomirani inženjer građevine s više od 20 godina iskustva na voditeljskim pozicijama u izvođenju, vođenju projekata i nadzoru gradnje u niskogradnji i visokogradnji.
Vjekoslav Visković dipl.ing.građ.
Vjekoslav Visković dipl.ing.građ.
Diplomirani inženjer građevine s više od 20 godina iskustva u izvođenju, vođenju projekata, te na menadžerskim pozicijama u velikim svjetskim korporacijama.
Projekti na kojima smo radili: stambeno naselje Vrbani 3, POS Umag, hotel Lone, turističko naselje Fenomen Plitvice, turističko naselje Amarin, tvornica betona Holcim Kukuljanovo, Forenzički odjel psihijatrijske klinike Vrapče, dogradnja i adaptacija Opće bolnice Pula, adaptacija upravne zgrade Adris te deseci obiteljskih kuća, energetskih obnova, rekonstrukcija...